Стани автор в най-новата рубрика на Габрово Daily „Ах, този арт“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Новата рубрика на Габрово Daily "Ах, този арт". Изображение: Picasso and Dali © David Vela
Новата рубрика на Габрово Daily „Ах, този арт“. Изображение: Picasso and Dali © David Vela

Габрово Daily представя най-новата си рубрика „Ах, този арт“.

Специално за нашите читатели ще публикуваме и популяризираме съвременни художествени произведения в различни видове изкуства на габровски автори или автори, представящи творбите си в Габрово:

  • поезия, проза, есеистика, публицистика
  • арт фотография
  • видео
  • музика
  • живопис и др.

Ако желаете да станете автор в рубриката на Габрово Daily „Ах, този арт“, изпратете ни творбите си на editor@gabrovodaily.info и редакцията ще ви отговори дали ще бъдете публикувани.

Животът е кратък, изкуството – вечно!


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Ах, този арт

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.