Габровката Мартина Денева се завърна от Италия, за да работи у нас

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Мартина Денева. Източник: wooting.design
Мартина Денева. Източник: wooting.design

Онлайн изданието Wooting представи габровката Мартина Денева, която е завършила магистратура по интериорен дизайн в Politecnico di Milano в Милано, Италия, но преди 5 месеца се завръща и започва да работи у нас. Преди това е завършила Националната Априловска гимназия в Габрово.

За образованието си Мартина споделя: „Много от приятелите ми от тези години избраха да продължат да се занимават с изкуство и професионално, а аз се насочих към дизайна, защото винаги съм смятала, че естетиката и визуалната красота трябва да са част от ежедневието ни“.

След завръщането си в България започва да работи в ALL 1 STUDIO и има още няколко проекта в реализация. Заедно със студиото ми работим върху брандинг и интериорен дизайн на фитнес център и на офис сграда в центъра на София, споделя Мартина. „Съвсем скоро трябва да имаме зелена светлина за ежеседмична рубрика за интериорен дизайн по една от телевизиите ни, а във фаза на проект и обсъждане със същата телевизия е и кампания за добри истории на българи, завърнали се в България. Нещо готино, което се случи последните дни е платформата „Речно Сторено“: заедно с четирима приятели решихме да създадем серия от събития и акции, които да привлекат общественото внимание към състоянието на Перловска река (Канала) и да провокират гражданите да променят средата, в която живеят“.

Повече за работата на Мартина Денева може да разберете тук. 


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.