01/04: Тестват населението за устойчивост на простотии

Снимка: davidealgeri.com

Нашият автор Хумор Сатиров се завръща победоносно със сензационно разкритие! Четете в нашата рубрика „1 април“!

На свръхсекретен психотест от години е подложено цялото ни народонаселение – тестват ни за устойчивост на простотии, разкри разследване на Хумор Сатиров. Автор на теста е напорист служител от администрацията, чиито пол, възраст, длъжност, IQ и устойчивост на простотии ще останат анонимни засега.

В какво се състои тестът? Всеки ден, всеки час, навсякъде има материал за простотии – от екрана, улицата, администрацията, гишетата, магазините, есемесите, сметките ни заливат със солидни дози откровени и тотални безсмислици. Целта е съвършено ясна – да се провери издържа ли българинът на тях или е нетърпим към такива прояви?

За съжаление се е оказало, че българското народонаселение има висока степен на устойчивост към простотии и дори вече е изградило своеобразен имунитет.

Тази нечовешка устойчивост е изненадала дори учени от НАСА и Магнаурската школа, които са предложили на световните лидери България да се превърне в опитна площадка за тестване на всички възможни простотии по света, които някой някъде измисли.

Автор: Хумор Сатиров, Габрово Daily

Важно съобщение: Четете и (не) вярвайте на новините от рубриката ни „1 Април“ на своя отговорност. В Столицата на хумора всеки ден е 1 април!