Габровци посрещнаха на крака Христо Стоичков

Повече от четири часа продължи срещата с футболната легенда Христо Стоичков в Габрово на 17 декември. Близо 2000 души посрещнаха на крака Стоичков в Спортна зала „Орловец“, съобщават от sport-gabrovo.com.

Стоичков раздаде стотици автографи на биографията си “Христо Стоичков. Историята”, снима се с габровци и даде възможност на хората да се докоснат до най-ценния индивидуален трофей във футбола – Златната топка.

Христо Стоичков в Спортна зала „Орловец“ Габрово © sport-gabrovo.com

Събитието беше и заключителната проява във връзка с отбелязването на 100 години организиран футбол в Габрово.

Стоичков връчи лично грамоти на близо 80 изявени млади шампиони от спортните клубове в Габрово, медалисти от международни и държавни първенства през 2019 г.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Християн Стоянов стана „Спортист на Габрово“ за 2019, вижте и звездния спортен отбор на Габрово

Categories Спорт
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.