Христо Стоичков ще представи биографията си в Габрово

Футболната легенда на България Христо Стоичков ще представи в Габрово своята официална биография „Христо Стоичков. Историята“, написана в съавторство с журналиста Владимир Памуков. Събитието е на 17 декември 2019 г. от 18:00 ч. в Спортна зала „Орловец“, съобщават от Община Габрово.

В спортната зала ще има и обособен щанд, на който книгата ще се продава на преференциална цена.

Преди представянето на книгата Христо Стоичков ще награди децата-спортисти на Габрово, които са държавни шампиони и медалисти от балкански, европейски и световни първенства.

Докато публиката чака своя ред за снимка и автограф, Димитър Туджаров – Шкумбата и журналистът Иво Райчев ще забавляват гостите със скечове и музикални изпълнения, с любими песни и изпълнители на Христо Стоичков.

Припомняме, че тази година футболът в Габрово чества своята 100-годишнина, вижте повече в статията на Габрово Daily тук.

Фотография: Христо Стоичков © LAP.bg

Categories Спорт
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.