Спортна зала "Орловец" © Габрово Daily

Габрово – домакин на Държавния финал по хандбал за юноши до 14 години

Спортна зала "Орловец" © Габрово Daily
Спортна зала „Орловец“ © Габрово Daily

Габрово ще бъде домакин на Държавния финал по хандбал за юноши младша възраст от 22 до 25 юни 2019 г. Дванадесетте най-добри отбора по хандбал в България при 14-годишните ще се борят за републиканската титла този сезон. В Габрово ще пристигнат близо 200 деца, треньори и родители.

Официалното откриване на събитието ще започне в 14:00 ч. на 22 юни (събота). От 13:00 ч. габровският отбор на хандбален клуб „Чардафон” ще изиграе първата си среща в турнира срещу петричкия ХК „Беласица”. Габровските младежи спечелиха среброто в зона „Мизия“ и са един от фаворитите за купата.

Хандбалистите и ръководството на ХК „Чардафон” канят всички габровци в спортна зала „Орловец” тази събота, за да подкрепим отбора на Габрово.

Categories Спорт
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.