Габровката Ния Вичева стана Мис БГ Атлетик

17-годишната лекоатлетка от АК „Орловец 93“ – Габрово Ния Вичева е новата Мис БГ Атлетик 2019. Тя спечели убедително конкурса за красота при дамите с 1317 гласа във финалния етап. И в първата фаза тя имаше предимство пред съперничките си, споделят организаторите.

Вичева ще бъде закичена като  Мис BGathletic.com 2019 по време на церемония в София на 14 октомври. Тя ще бъде едно от красивите лица в специален календар, който ще покаже красивата страна на спорта и ще популяризира активния начин на живот.

Припомняме, че друга състезателка на АК „Орловец 93“ Гала Чалъкова стана Мис БГ Атлетик през 2014 г.

Categories Спорт
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.