Ния Вичева от АК „Орловец 93“ се състезава за Мис BGathletic.com 2019

Ния Вичева от АК „Орловец 93“ © sport-gabrovo.com

Габровската спортистка Ния Вичева от АК „Орловец 93“ се състезава в шестия конкурс Мис BGathletic.com 2019. В конкурса участват само картотекирани състезателки в Българска федерация по лека атлетика.

Първата фаза на гласуване ще продължи до 23:59 ч. на 15 август, когато ще са ясни лекоатлетките, попаднали в Топ 5. Петицата продължава в следващата фаза, която ще бъде и решителна за титлата и подреждането в тройката, съобщават организаторите.

Гласуването за победителката се извършва на специалната платформа miss.bgathletic.com.

Categories Спорт
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.