Габровката Ния Вичева е в топ 5 на претендентките за Мис БгАтлетик

Ния Вичева, АК „Орловец 93“ Габрово. Снимка: Личен архив
Младата габровска лекоатлетка Ния Вичева от АК „Орловец 93“ Габрово е в топ 5 на претендентките в онлайн конкурса Мис Бг Атлетик 2019.

В конкурса участват само картотекирани състезателки в Българска федерация по лека атлетика.

Финалната фаза на гласуването ще продължи до 23:59 часа на 25 септември 2019 г., когато ще стане ясно какво е подреждането в Топ 5, както и коя е носителката на титлата.

Гласуването за победителката се извършва на специалната платформа miss.bgathletic.com с избиране на снимката на Ния Вичева с курсора на мишката.

Categories Спорт
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.