Най-добрите спортисти на Севлиево за 2018 г.

Награждават най-добрите спортисти на Севлиево за 2018 г.

Най-добрите спортисти на Севлиево за 2018 г.
Най-добрите спортисти на Севлиево за 2018 г.

Община Севлиево ще отличи десетте най-добри спортисти за 2018 г. Церемонията ще се проведе на 17 януари 2019 г. в Спортна зала „Дан Колов“ от 18:00 часа.

Лично кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов ще връчи награди на най-изявените спортисти, съобщават от Община Севлиево. На събитието ще присъстват и редица състезатели, треньори, спортни деятели и приятели на спорта.

Ще се присъдят и специални награди в няколко категории: „Изявени спортисти, започнали кариера в севлиевски спортен клуб“, „Отбори с най-добро класиране в „Ученически игри – 2017/2018 година“, „Учител на годината“, „Отбор на годината в индивидуалните спортове“, „Отбор на годината в колективните спортове“, „Треньор с принос за популяризиране на спорта за 2018 г.“, „Спортен клуб с най-добри резултати при подрастващите“, „Принос за развитие на спорта в Община Севлиево“ и „Постигнати високи спортни резултати през 2018 година“.

Categories Спорт
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info