Момент от награждаването на най-добрите спортисти на Севлиево за 2018 г. © Община Севлиево

Вижте кои са най-добрите спортисти на Севлиево за 2018 г.

Момент от награждаването на най-добрите спортисти на Севлиево за 2018 г. © Община Севлиево
Момент от награждаването на най-добрите спортисти на Севлиево за 2018 г. © Община Севлиево

На тържествена церемония Община Севлиево и лично кметът д-р Иван Иванов раздадоха наградите на най-добрите спортисти на Севлиево през 2018 г. Треньори, спортни деятели, заслужили спортисти и приятели на спорта бяха сред гостите на събитието на 17 януари 2019 г. в зала „Дан Колов“, съобщават от местната общинска администрация.

Десетте най-добри спортисти на Севлиево за 2018 г.

  • Никола Белоев от Спортен клуб по плуване „Викинг 2008“,
  • Стайко Димитров – Спортен клуб по ракетомоделизъм „ИКАР 2010“,
  • Николай Василев – Спортен клуб по таекуон-до „Тервел 2006“,
  • Хана Халил от Спортен клуб по самбо и джудо „Раковски“,
  • Илхан Халил – Спортен клуб по самбо и джудо „Раковски“,
  • Умут Сабриев – Спортен клуб по борба „Дан Колов“,
  • Сали Сашев – Спортен клуб по борба „Дан Колов“,
  • Мехмед Демиров – Спортен клуб по кик бокс „Муайтай-файт“,
  • Севдалин Савов – Спортен клуб по карате Киокушинкай и
  • Тодор Тодоров от Спортен клуб по карате Киокушинкай.

Специални награди получиха и изявени спортисти, започнали кариера в севлиевски спортен клуб: Иван Керемедчиев от Спортен клуб по самбо и джудо „Раковски“, Мартина Георгиева – Спортен клуб по баскетбол „Раковски“, Валентин Цветанов – детско-юношеска школа към футболен клуб Севлиево, Петър Петров – МСК Севлиево и Доника Ботева – Спортен клуб по таекуон-до „Тервел 2006“.

Най-добрите спортни отбори на Севлиево за 2018 г.

Отборите с най-добро класиране в „Ученически игри 2017/2018“ са тези по баскетбол за момичета на СУ „Васил Левски“, по бадминтон за момчета на ОУ „Стефан Пешев“ и бадминтон в категория юноши на ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров“, а призът „Учител на годината – 2018“ грабна Павел Калчев от СУ „Васил Левски“.

За „Отбор на годината в индивидуалните спортове“ бяха отличени борците – момчета към СК по борба „Дан Колов“.

По преценка на журито два отбора спечелиха приза „Отбори на годината в колективните спортове за 2018“. Това са волейболистите – мъже на СК по волейбол „Раковски 1964“ и Футбол 11 на ДЮШФ към ФК Севлиево.

Призът за „Треньор с принос за популяризиране на спорта за 2018“ грабна Йоана Джамбазова от ФК „Севлиево Лейдис“, а наградата „Спортен клуб с най-добри резултати при подрастващите“ заслужено отиде при клуба по баскетбол „Раковски“.

Специалната награда „Принос за развитие на спорта в Община Севлиево“ получи Боян Ботев – председател на Управителния съвет и старши треньор на СК по плуване „Викинг 2008“. Специални грамоти и статуетки получиха редица млади спортни надежди от Севлиево, разпределени във възрастови групи до 12 г., до 14 г. и до 17 г. и над 17 г.

Categories Спорт
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info