Без публика на Европейското по мотокрос на мотопологина „Горна Росица“ край Севлиево

Без публика ще се проведе предстоящият втори кръг от BMU Европейския шампионат по мотокрос на мотополигон „Горна Росица“ на 11 и 12 юли 2020 г. Това ще е първото състезание за сезона в тази дисциплина на територията на България, съобщават от Община Севлиево. Очаква се да се включат над 140 мотоциклетисти.

Причина за решението е заповедта на здравния министър Кирил Ананиев, че от 10 юли спортните събития у нас се провеждат без публика. Подробности за тази заповед може да прочетете в статията на Габрово Daily тук.

Организаторите са предприели всички необходими действия за стриктно прилагане на въведените противоепидемични мерки, а достъпът до мотополигона ще е контролиран и възможен само за служебни лица и участници в състезанията. От днес са блокирани всички подходи към пистата, а контролно-пропускателните пунктове ще останат до края на състезанието в неделя. Раздадените пропуски за официалните трибуни няма да важат.

Община Севлиево, с помощта на местните мотоциклетни клубове, върнаха блясъка на най-доброто трасе в света и осигуриха перфектни условия за успешно провеждане на състезанието, в което тази година

Categories Спорт
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.