Ледена пързалка до спортна зала "Орловец"

Ледена пързалка посреща габровци от 30 ноември до спортна зала „Орловец“

Ледена пързалка до спортна зала "Орловец"Голяма ледена пързалка ще бъде открита до спортна зала „Орловец“ тази неделя (30 ноември), научи Габрово Daily от сайта sport-gabrovo.com. Работното време на съоръжението ще бъде всеки ден от 10 до 22 часа.

Пързалката е първата от многото коледни и новогодишни изненади, организирани от Община Габрово в празничния месец. На 12 декември врати ще отворят коледни къщи с изкушения и предизвикателства към гостите си всяка вечер, а за 23 декември е предвидено впечатляващо шоу на леда.

В района на спортна зала„Орловец”  и ледена пързалка ще бъде организирано и тържественото посрещане в полунощ на новата 2015 година с много музика, вино, специални гости, фойерверки и празнично настроение.

Ледената пързалка е част от хърватския развлекателен комплекс „Гартнер”, който гостува в Габрово с лунапарк това лято. Пързалката е с капацитет да поеме едновременно 120 човека, а кънки има достатъчно за всички ентусиасти, споделят собствениците й. Цената за едночасово пързаляне е 5 лева, като в нея е включен и наемът на кънки. За 30 минути върху леда билетчето е 3 лева. Най-малките посетители до предучилищна възраст ще се пързалят безплатно, но задължително придружавани от възрастен, който заплаща вход и се грижи за тяхната безопасност. За най-малките има предвидени и шест помощни уреда – пингвини, ползването на които струва 2 лв.

Фотография: sport-gabrovo.com

Categories Спорт
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.