Коронясаха Гала Чалъкова за Мис BGAthletic.com

Коронясаха Гала Чалъкова за Мис BGathletic.com 2014

Коронясаха Гала Чалъкова за Мис BGAthletic.comГабровката Гала Чалъкова днес официално бе наградена като първата носителка на титлата Мис BGathletic.com 2014.

Атлетката от клуб „Орловец 93″ беше абсолютен фаворит още от първата фаза на гласуването в конкурса и безапелационно победи. Нейни подгласнички станаха известната лекоатлетка Ивет Лалова и МИС НСА 2013 г. Ралица Ламбова.

Събитието се състоя в София, а наградата на габровската Мис връчиха двама от най-добрите спортисти на България – националният рекордьор в тласкането на гюле и атлет №1 за 2013 г. Георги Иванов и националният шампион на 200 м и Мистър София Петър Кременски.

На 2 декември Гала Чалъкова ще гостува в сутрешния блок на БТВ.

„Мечтая да постигна добри резултати в спорта, които да бъдат повод Габрово да се гордее с мен“, сподели Гала пред Габрово Daily на 29 септември, в интервю, част от инициативата за най-щастливите истории на Габрово. Нейната история може да прочетете тук.

Фотография: Радослав Първанов

Categories Спорт
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.