80 млади севлиевци, ученици в ХІІ клас от СУ „Васил Левски“, посетиха Народното събрание

80 ученици от Севлиево посетиха Народното събрание по покана на депутата Иглика Иванова-Събева

80 млади севлиевци, ученици в ХІІ клас от СУ „Васил Левски“, посетиха Народното събрание
80 млади севлиевци, ученици в ХІІ клас от СУ „Васил Левски“, посетиха Народното събрание © ГЕРБ Габрово

80 млади севлиевци, ученици в ХІІ клас от СУ „Васил Левски“,  посетиха Народното събрание и се запознаха с дейността му. Младежите бяха поканени от народния представител от ГЕРБ Иглика Иванова-Събева.

По време посещението си те се срещнаха и с председателя на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов. „Ние залагаме на политики, насочени именно към младите хора, за да можете да се развивате в България. Работим за висок икономически растеж и по-високи доходи, ниска безработица и разработваме програми за обучения и заетост на младежи до 29 години. Особено значимо за нас е, че все повече млади хора се реализират на всички нива на управление в държавата“, e подчертал пред севлиевските младежи Цветан Цветанов, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ – Габрово.

Categories Политика
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.