Трявна

Трявна на балотаж: Силвия Кръстева от ВМРО срещу Мария Пенева от ГЕРБ

Кандидатът на ВМРО Силвия Кръстева е с най-висок резултат от първия тур на местните избори в Трявна – 26.83% или 1285 гласа. На второ място е Мария Пенева от ПП ГЕРБ – 19.73% или 945 от гласовете.

На трето място е Драгомир Николов от Местна коалиция АЛТЕРНАТИВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ (Движение 21) с 18.29% или 876 гласа. Четвърти е Людмил Бучев от БАСТА – 11.11%, пета е Татяна Рачева от Местна коалиция МИР (Коалиция БСП за България, Политическа партия „МИР“, Политическа партия „АБВ“) – 10.90%.

Това са окончателните данни от първи тур на местните избори в Трявна при обработени 100.00% СИК протоколи в OИК.

Categories Политика
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.