Таня Христова: Само габровец може повече от всеки друг, а общност от габровци може всичко

Таня Христова
Таня Христова

Измина месец, в който заедно чертаехме бъдещето на Габрово и селата, обсъждахме проблемите, търсехме решенията. За мен кампанията не е опит да Ви убеждавам в собствената си правота, а възможност да Ви чуя. Избрах да бъда заедно с Вас – в кварталите, селата, фабриките, офисите, в приемната, да Ви гледам в очите, а не от билбордове.

Благодаря на тези, които ме подкрепиха и пожелаха успех и сили. Благодаря! Трудно бих се справила досега и от тук нататък без Вашата подкрепа.

Благодаря за въпросите, за възможността да обсъдим намеренията ни за следващите години. Благодаря и на тези, които бяха недоволни, не обезателно от Общината, а и от други институции, от фирмата, в която работят, от съседите си, от колегите. Благодаря Ви, че бяхте искрени, защото, за да работя по-добре, е важно да познавам всяка тревога и очакване. А и добре знам, че когато решиш един проблем, се появява нов.

Преди години нямахме хубави улици, нямахме газ, нямахме депо за отпадъци и говорехме за това. Днес вече говорим за квартала ни, за улицата пред дома ни, които трябва да направим достойни за ХХI век.

Таня Христова
Таня Христова

Днес, когато се предполага да ви помоля за подкрепа и да ви призова да гласувате, бих искала да Ви помоля друго. Вярно е, че Габрово има нужда от още инвестиции в инфраструктурата, Габрово има нужда от още грижи за кварталите, повече спортни съоръжения, габровци искат по-добро образование, по-добри социални грижи, по-добри културни събития, повече инвестиции. Работим за това и убедена съм, че ще имаме значим напредък през следващите четири години. Време е да си поставим и други цели. След инвестициите в центъра, ще облагородим и кварталите. Ще имаме възможност да мислим за повече културни събития, за популяризирането на града ни и за по-добрия му имидж в страната и чужбина. Но и това не е най-важното.

Един жив град не е само улици, тротоари, градинки, училища, детски градини. Един град не е само гербът, не е точката на картата. Един град е общност, един град е мисия, един град е цел. И той не може да е мисията на един човек, дори и кмет. За да има успех мисията „Габрово“, тя трябва да е на всички.

Затова днес няма да Ви моля просто за подкрепа на изборите след няколко дни. Днес Ви моля за подкрепа след това. И не само подкрепа за мен, а подкрепа за всяка добра инициатива, за увереност, че утре ще бъдем по-добри в това, което правим, че можем да се борим с трудностите и че градът ни ще бъде не само административна единица, а общност.

Само габровец може повече от всеки друг, а общност от габровци може всичко.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Габрово Daily не носи отговорност за направените изявления от партиите, коалициите и местните коалиции, регистрирани за местните избори 2015. Платена публикация

Categories Политика
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.