Таня Христова: Продължаваме във вярната посока. Габрово го заслужава!

Кръгово кръстовище на Шиваров мост. Нова Източна градска улицаЧетири години вървяхме заедно, водени от ясни цели, убедени в смисъла и вярната посока. Постигнахме успехи и видими резултати. Сега очакванията са още по-големи. Днес вече можем да мечтаем не само за града ни, а и за квартала ни. Следващите години ще са изпълнени с предизвикателства, но и с много нови възможности.

Предстои ни много, но аз и екипът ми сме готови за предизвикателствата. Вярваме, че отговорността за управлението на Габрово може да носи само този, който има подкрепата на Габровци и който застава с лицето си пред Вас.

Ще работим за създаване на благоприятни условия за заетост и за бъдещето на Габрово като център на индустрията. Ще се борим за високо качество на образованието, което да гарантира квалифицирани кадри. Само с много усилия от всички – политици, представители на бизнеса и граждани,  можем да имаме повече работни места, по-висока заетост, по-голяма сигурност и удовлетвореност.

Ще продължим да обновяваме градската среда, включително междублоковите пространства. Ще инвестираме в сигурността и подобряване на водоснабдяването в селата. Ще създадем общинска полиция.

Пълното модернизиране на транспорта ще бъде факт, чрез закупуване на нови автобуси и електробуси, изграждане на електронни табла на спирките и въвеждане на градски транспорт в квартали, които никога не са били обслужвани.

Център за детско творчество в сградата на Радион Умниковото училище
Център за детско творчество в сградата на Радион Умниковото училище

Предстои ни цялостно обновяване на сградите и дворните пространства на  ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ и ОУ „Цанко Дюстабанов“, създаване на център за детско творчество в сградата на Радион Умниковото училище, модернизация на Дом на културата Емануил Манолов и Дома на хумора и сатирата, изграждане на пешеходен мост над р. Янтра, свързващ крайречните улици „Дунав“ и „Аврам Гачев“ (в района на НТС), нови детски и спортни площадки в кварталите, кръгови кръстовища – в района на Шиваров мост, в зоната на Централна гара, както и благоустрояване на зоните на Колелото и Шиваров мост с прилежащите квартални пространства, и на парк „Баждар“.

Благоустрояване на зоната на Колелото с прилежащите квартални пространства
Благоустрояване на зоната на Колелото с прилежащите квартални пространства

Ще изградим нова пътна връзка – Източна градска улица, включваща и тунела под кв. „Камъка“.

Изграждането на тунела под Шипка ще отвори общината ни за нови инвестиции.

Продължаваме във вярната посока. Габрово го заслужава!

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Габрово Daily не носи отговорност за направените изявления от партиите, коалициите и местните коалиции, регистрирани за местните избори 2015. Платена публикация

Categories Политика
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.