Коалиция „ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ – НФСБ, АТАКА и ВМРО“

Симеонов, Сидеров и Каракачанов: Габрово ще покаже на България, че патриотизмът пак е на мода

 

Коалиция „ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ – НФСБ, АТАКА и ВМРО“
Коалиция „ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ – НФСБ, АТАКА и ВМРО“

Валери Симеонов, Волен Сидеров и Красимир Каракачанов са тримата патриотични лидери, които се обединиха, за да дадат на България алтернатива. В президентските избори Обединените патриоти получиха близо 600 хиляди гласа. Всички социологически изследвания показват, че сега този резултат ще бъде още по-висок. Лидерите на Обединените патриоти се обърнаха със специален призив към хората от Габрово и региона задължително да гласуват на 26-и март. Само така ще се намали тежестта на зависимите и етническите вотове. Габрово ще покаже на България, че патриотизмът днес е на мода. По-надолу публикуваме обръщение на Красимир Каракачанов

Отдавна Габрово е столица на здравословния български хумор. На насмешката към всичко фалшиво и гнило. В своя ежегоден карнавал Габрово и габровци не пропускат да поставят на място и политиците на статуквото.

Ето това трябва да направят и на 26-и март. Номер 17 в бюлетината е протест срещу фалшивите „леви“ и „десни“.

Статуквото днес си мисли, че ще излъже българите. Че ще ги залъже, че няма нищо друго освен „лява“ и „дясна“ партия. За 28 години тези хора не спряха да делят българите на „леви“ и „десни“.

За мен понятията „леви“ и „десни“ са пореден опит за разделяне на българското общество. От ГЕРБ твърдят, че са дясна партия, но това просто не е вярно. Ако БСП твърдят, че са лява партия – и това не е вярно. БСП имат повече милионери от всички партии.

Делиха ни на леви и десни, а в последните 2-3 години отново ни делят на русофили и американофили. Докато се делим, станахме последни по доходи в Европа – след Румъния и Албания.

БСП и ГЕРБ днес отново сеят разделение и ожесточение. А ние, Обединените патриоти, ги призоваваме към смирение и консенсус. Не искаме повече никой да дели българите.

Ние, Обединените патриоти, ще управляваме. С кого ще управляваме – това ще реши българският народ. Знаете, всички други партии си взеха много послания и идеи от нашата програма. Но ние призоваваме българите да гласуват за Обединените патриоти – така ще гласуват за оригинала, а не за подобията.

Но ние се интересуваме не толкова от това, че са взели нещо от нашата програма, колкото от това да се свърши работа. Няма значение кой точно ще върши нещата от програмата ни. Важното е… просто да бъдат свършени.

След тези избори никой няма как да управлява сам. Затова ние предлагаме на българските партии да седнем и да се договорим за няколко важни приоритета в следващото Народно събрание.

Затова ще призовем всички към преговори. Но няма как да преговаряме с етнически партии. И едно е сигурното – ние няма да станем част от безпринципно управление.

А приоритетите са ясни: демографската програма, борбата с престъпността и корупцията, увеличаването на пенсиите, още по-добра охрана на границата, нова политика по отношение на нелегалната миграция, нова политика и по отношение на средния и дребния бизнес.

България трябва да има правителство от експерти, а не от партийни министри. И трябва да се търси едно прагматично мнозинство за решаването истинските проблеми на България. Тези проблеми не са нито леви, нито десни.

Коалиция „ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ – НФСБ, АТАКА и ВМРО“
Коалиция „ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ – НФСБ, АТАКА и ВМРО“

На 26 март гласувайте за листата на „ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ – НФСБ, АТАКА и ВМРО“  в 7 МИР Габрово с номер на бюлетината 17. Водач на нашата листа е Борис Вангелов, дългогодишен организатор на ВМРО за Габровска и Търновска област. В нашата габровска листа е и популярното лице на ВМРО Ангел Джамбазки.

Листа в Габрово на коалиция „ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ – НФСБ, АТАКА И ВМРО”
error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.