Николай Сираков

Николай Сираков е новият областен управител на Габрово

Николай СираковНиколай Сираков е новият областен управител на Габрово. Досегашният председател на Общинския съвет в Габрово беше назначен с решение на Министерския съвет от 26 ноември, който утвърди имената на 24 нови областни управители.

Николай Сираков е бил секретар на Община Габрово, след което става заместник-кмет по образование, култура, социални и младежки дейности, здравеопазване и спорт. В периода 2010-2011 г. е кмет на община Габрово.

Categories Политика
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.