Кампания за кръводаряване на МГЕРБ - Габрово

Младежите от ГЕРБ в област Габрово започнаха кампания за кръводаряване

Кампания за кръводаряване на МГЕРБ - ГабровоМладежите от ГЕРБ в област Габрово започнаха на 14 юни кампания за кръводаряване, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ в Габрово.

Те ще разпространят специално подготвени от тях флайери с информация за кръводаряването и нуждата от него. Самите те всяка година в рамките на кампанията даряват кръв. Тази година се надяват да намерят още съмишленици, за да се покрият нуждите на Кръвния център в Габрово поне за кратък период.

Всеки, който желае да стане част от кампанията „Кръвта няма цена! Дари кръв – спаси живот!“, може да дари кръв в Центъра по трансфузионна хематология към МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ до 30 юни.

Традиционната вече кампания за кръводаряване се провежда ежегодно в средата на юни по повод Международен ден на кръводарителя, 14 юни. Тази година към младежите в Габрово се присъединяват и младежките организации на ГЕРБ в Севлиево, Дряново и Трявна.

 

Categories Политика
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.