Мостът на Колю Фичето над река Дряновска

Мирослав Семов и Трифон Панчев ще се борят за кмет на Дряново на втори тур

Статията е обновена на 29 октомври 2019 в 10:20 ч. въз основа на 100% обработени СИК протоколи в OИК.

Кметът на Дряново ще бъде избран на втори тур. Това сочат официалните данни при обработени 100.00% СИК протоколи в OИК.

Досегашният кмет на Дряново Мирослав Семов, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от ПП ГЕРБ, получава 46.05% или 1 918 гласа.

Трифон Панчев от Местна коалиция БСП за България (АБВ, Български социалдемократи, Движение ЗАЕДНО за промяна) е втори с 38.39% или 1 599 гласа.

Николай Минчев от ПП Атака е с 8.93% или 372 гласа.

Categories Политика
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.