Къщички за книги в област Габрово ще направят младежите от ГЕРБ – Габрово

gerbОбластната младежка организация на ГЕРБ стартира екоинициатива за събиране на хартия „Непотребна хартия за нови книги“, съобщиха от местната партийна организация. Със средствата от инициативата ще бъдат изградени къщички за книги в четирите града на областта – Габрово, Дряново, Севлиево и Трявна. Инициативата ще продължи до края на месец септември.

Чрез нея младежите от ГЕРБ се опитват да насочат вниманието към необходимостта от адекватни действия за опазване на околната среда. Рециклирането на старата и ненужна хартия е стъпка в тази посока, затова Областната младежка организация на ГЕРБ призовава жителите на Габрово, Трявна, Дряново и Севлиево да се включат в инициативата, като донесат непотребните за тях хартиени и картонени материали в офисите на ГЕРБ в четирите общини.

В инициативата могат да се включат организирано различни институции и неправителствени организации.

Categories Политика
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.