Неофициално: Иванов запазва Севлиево, нови кметове идват в Дряново и Трявна

Д-р Иван Иванов ще продължи да управлява Община Севлиево и в следващите четири години. Неговата победа беше обявена от ПП ГЕРБ Севлиево, която стои зад кандидатурата му.

Дряново и Трявна най-вероятно ще имат нови кметове. От БСП Габрово обявиха победата на Трифон Панчев, издигнат от Местна коалиция БСП за България (АБВ, Български социалдемократи, Движение ЗАЕДНО за промяна).

Победа в Трявна обяви Силвия Кръстева, издигната от ВМРО – Българско национално движение.

Очакват се официалните данни от ЦИК.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Над 50% избирателна активност в Дряново на втория тур, по-малко са гласували в Севлиево и Трявна

ОБНОВЕНО! По официални данни на ЦИК към 0:00 ч. на 4 ноември 2019 г. резултатите в Севлиево, Трявна и Дряново са следните:

Д-р Иван Иванов печели нов мандат като кмет на Севлиево

Окончателно: Силвия Кръстева е новият кмет на Трявна

Окончателно: Трифон Панчев е новият кмет на Дряново

Categories Политика
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.