Добромир Проданов към БСП: Не си играйте със страховете на хората

Добромир Проданов © ГЕРБ Габрово

Добромир Проданов © ГЕРБ Габрово

БСП Габрово имитира заинтересованост по важни за региона и страната ни въпроси и поставя искания, за които е ясно, че държавата няма механизъм за удовлетворяването им. Това коментира общинският ръководител на ГЕРБ Габрово Добромир Проданов.

„Последните искания на червената партийна централа, свързани със стартиране на подписка за отмяна на сделката с продажбата на ЧЕЗ, както и подписка за свикване на извънредна сесия на Общински съвет Габрово във връзка с определеното от червените политици „напрежение по някои демографски изменения на населението“, са доказателство, че БСП манипулира хората“, каза още Добромир Проданов.

По думите му манипулативните действия на БСП, с които имитират куха заинтересованост, заблуждавайки хората, е по-пошло и от демонстрирането на безпочвен популизъм.

Проданов: Няма законен механизъм, с който държавата да разтрогне сделка между две частни дружества

„Колеги от БСП, за първи път от доста време имате народен представител от Габрово. Използвайте го! Използвайте го по начин, който наистина може да доведе до реално решаване на проблеми в общината. Не си правете кух пиар, не заблуждавайте хората. Дори и вие би трябвало да знаете, че няма законен механизъм, с който държавата да разтрогне сделка между две частни дружества. Знаете, че държавата предприе възможните действия да гарантира интереса на българските граждани, а вашите партийни подписки и опити да си играете със страховете на хората са само част от поръченията на „Позитано“ и кух пиар“, посочва Добромир Проданов.

Проданов: Действията на БСП нямат нищо общо с интереса на хората, а сочат, че изборите наближават

Относно стартирането на подписка за свикване на извънредна сесия на Общински съвет-Габрово Проданов беше категоричен, че ако БСП имат искрени намерения да работят за решаване на проблемите на хората, биха оформили предложения и биха ги депозирали за разглеждане в Общински съвет, както изисква закона, без да е нужно да събират 11 876 подписа, колкото са необходими за свикване на заседание на Общински съвет.

„Не създавайте напрежение, не всявайте объркване и не си играйте със страховете на хората“, призова Добромир Проданов. По думите му действията на БСП нямат нищо общо с интереса и проблемите на хората, а сочат единствено, че изборите наближават, макар и да са догодина.