Бойко Борисов идва в Габрово

Бойко Борисов. ПП ГЕРБ
Бойко Борисов. ПП ГЕРБ

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, заедно с водача на листата на ГЕРБ за 7-ми МИР Томислав Дончев, ще огледат строителството по проект „Обходен път на Габрово с тунел под връх Шипка“. Проектът е 100-годишен, но се реализира единствено от двата кабинета „Борисов“.

Огледът ще бъде на 22 март, сряда, в 12.30 ч., от пътен възел „Дядо Дянко“ до малкия тунел под „Бакойския баир“, от който вече са прокопани над 70 метра.

Обходният път на Габрово е готов почти наполовина. Ако след изборите ПП ГЕРБ има ангажимента да решава, в края на тази година или началото на следващата, най-късно, ще се строи и самия тунел под Шипка.

ПП ГЕРБ
ПП ГЕРБ

 

Categories Политика
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.