Севлиево на балотаж между досегашния кмет Иван Иванов и Богомил Петков

Статията е обновена на 29 октомври 2019 в 10:30 ч. въз основа на 100% обработени СИК протоколи в OИК.

В Севлиево ще има втори тур на местните избори, сочат официалните данни на ЦИК при обработени 100.00% СИК протоколи в OИК.

Досегашният кмет на Севлиево Иван Иванов от ПП ГЕРБ получава 37.81% на първи тур или 5 405 от гласовете.

Богомил Петков, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП, АБВ, Воля, Движение 21 и Партия на Зелените, получава 21.57% на първи тур или 3084 от гласовете.

На трято място остава Светлана Георгиева от коалиция „Ние, Гражданите“ с 16.46% или 2 354 гласа.

Categories Политика
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.