Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Новаков ще посети област Габрово на 10 май

Евродепутатът Андрей Новаков

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ и досегашен евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков ще посети област Габрово на 10 май, петък.

В 10.00 ч. той ще обиколи традиционния петъчен пазар в Севлиево, разположен на ул. „П.Р. Славейков“, който събира хора от цялата област.  На предизборна шатра там Новаков ще разговаря с жителите и гостите на града.

В 12.30 ч. Новаков ще се срещне с жителите на Дряново в центъра на града, на търговската улица „Стефан Стамболов“, а при лошо време – в малкия салон на Читалище „Развитие“.

В 14.30 ч. Андрей Новаков ще посети Трявна. На предизборна шатра на ул. „Ангел Кънчев“ 21 ще разговаря с жителите и гостите на туристическия град, след което ще обиколи старинната улица на занаятите и ще посети майсторските ателиета.

В 17.30 часа Андрей Новаков ще пристигне в Габрово, където в църквата „Успение Богородично“ ще бъде отслужен молебен за здравето и благополучието на габровци. След това Новаков ще разговаря с габровци на предизборна шатра на централната улица „Радецка“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление! Медията предоставя едни и същи условия за отразяване на предизборната кампания на всички регистрирани за участие в изборите за Европейски парламент партии, коалиции и инициативни комитети. За повече информация се свържете с нас на editor@gabrovodaily.info.