Ангел Джамбазки: Нормално е хората да се интересуват от доходите и да пречупват европейските избори през тази призма

Ангел Джамбазки – кандидат за евродепутат от ВМРО-БНД

„Основният въпрос, който задават българските граждани навсякъде, е свързан с доходите и това е нормално. Естествено, че всеки гражданин се интересува от това как ще живее“ – заявява водачът на листата на ВМРО за европейските избори Ангел Джамбазки. „Не можеш на един човек, който взима в шивашки цех 350-400 лв., да му говориш на брюкселски език. Не те разбира, а и не е длъжен да те разбира. Така че напълно нормално хората да ги интересуват доходите и да пречупват европейските избори през тази призма. Ние от ВМРО имаме история зад себе си. На мен ми е лесно да водя тази кампания, защото имам какво да им отговоря“ – допълва Джамбазки. Ето какво още заявява в позицията си зам.-председателят на ВМРО, който до момента беше и един от най-активните български евродепутати:

Ако получа подкрепата на българския народ на европейските избори, то аз ще продължа работата си. Едно от най-важните направления в моята работа е свързано с двойните стандарти на всичко. Като цяло двойните стандарти са навсякъде – пакет „Мобилност“, в качеството на храните, в нивото на субсидиите – всички тези битки продължават и трябва да бъдат продължени.

Има работа за довършване в Европарламента. На първо място пакетът „Мобилност”- това са 5 години усилие и не трябва да бъдат изоставени. Нищо още не е решено. Когато отидеш в Европа, трябва да правиш политика.  Когато трябваше да работим за пакета „Мобилност“, ние успяхме да го отхвърлим с тези, които са ни най-политически неприятни, а тези които гласуваха срещу нас, бяха хората на Льо Пен. Тук няма приятелства. Ние винаги ще гласуваме за интересите на България, независимо от кое политическо семейство сме. Ако нещо е добро за страната ни, ще го гоним до край.

Смятам, че новият Европейски съюз ще бъде различен – по-реалистичен и по-земен. Този фалшив брюкселски език, на който говореше Юнкер, Меркел и донякъде Макрон, е отвратителен за много хора. Самият Европейски парламент трябва да бъде променен в посока по-малко бюрокрация и повече ефективност.

Купуването и продаването на гласове е престъпление! Медията предоставя едни и същи условия за отразяване на предизборната кампания на всички регистрирани за участие в изборите за Европейски парламент партии, коалиции и инициативни комитети. За повече информация се свържете с нас на editor@gabrovodaily.info.