4 нови случая на коронавирус – в Габрово, Севлиево и Трявна

4 са новите потвърдени случаи на COVID-19 в област Габрово за периода 11-13 септември 2020 г., съобщиха от Регионалната здравна инспекция Габрово.

Мъж на 49 години от Габрово е изследван поради грипоподобни симптоми и задух. Към момента е хоспитализиран в Инфекциозно отделение на МБАЛ „ Д-р Т. Венкова“ Габрово.

Мъж на 35 години от Габрово също е изследван поради грипоподобни симптоми. Към момента е афебрилен и провежда домашно лечение.

Дете на 15 години от Севлиево е изследвано профилактично за COVID-19 при хоспитализация в гр. София, но е без симптоми на заболяването.

Жена на 80 години от Трявна е хоспитализирана във Вътрешно отделение на МБАЛ “Д-р Т. Витанов“ в Трявна на 5 септември 2020 г. с двустранна пневмония, сърдечна недостатъчнос и хронична бъбречна недостатъчност. След получаване на положителен резултат за COVID-19, на 13 септември 2020 жената е настанена в Инфекциозно отделение на МБАЛ „ Д-р Т. Венкова“ Габрово.

 

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.