13 нови случая на COVID-19 в областта – всички са в Габрово

13 са новите потвърдени случаи  на COVID-19 в област Габрово на 8 октомври, съобщават от Регионалната здравна инспекция. Всички случаи са регистрирани в община Габрово.

От тях 8 са жени на възраст от 25 до 69 години. 5 са мъже на възраст от  49  до 70 години.

От новите случаи 8 лица са в грипоподобни симптоми и се лекуват вкъщи. 4 лица са без симптоми. В болница е само една жена на 69 години – тя е настанена в СБАЛББ Габрово с вирусна пневмония.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.