12 пожарникари гасиха пожар в цех за бои в Габрово

3 противопожарни автомобила и 12 пожарникари от РСПБЗН Габрово гасиха пожар в цех за бои на ул. „Мазалат” в Габрово. Пожарът избухва около 16 часа на 14 октомври 2019 г.

Причината за пожара е в процес на установяване, посочват от РСПБЗН Габрово. При пожара са нанесени щети на цеха.

По първоначална информация няма данни за жертви и пострадали. Към момента няма опасност от замърсяване въздуха в района, съобщават от Община Габрово.

На място са се отзовали екипи на Пожарна безопасност и защита на населението, на Спешна помощ, ОД и МВР и Общинския съвет за сигурност. Поради пожара временно вчера беше ограничено движението към кварталите Недевци и Лютаци.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.