Воден цикъл - Габрово

Части от ул. „Орловска“ без вода на 26 ноември

Воден цикъл - ГабровоБез вода от 9:00 до 17:00 ч. днес, 26 ноември ще останат улиците „Ясен“, „Орловска“ – от Енергото до Полицията, „Саша“, „Марагидик“, „Веселие“ и село Зелено дърво, съобщиха за Габрово Daily от общинската администрация. Причината е извършване на аварийни ремонти.

Улица „Орловска“ остава затворена за автомобилно движение в участъка от Енергото до Полицията. В момента там се изпълняват дейности по водния цикъл. Предстои подмяна на Главен колектор II десен, което налага временното затваряне на улицата в посочения участък. Тротоарите ще бъдат обезопасени и свободни за пешеходно движение.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.