Христо Гърбов гостува в Габрово с комедията „Любов и гръмотевици“

Христо Гърбов в спектакъла "Любов и гръмотевици", Драматичен театър "Сава Огнянов" Русе

Христо Гърбов в спектакъла „Любов и гръмотевици“, Драматичен театър „Сава Огнянов“ Русе

Христо Гърбов ще гостува в Драматичен театър „Рачо Стоянов“ в Габрово с комедията „Любов и гръмотевици“. Представлението на Драматичен театър „Сава Огнянов“ – Русе под режисурата на Орлин Дяков ще се играе в Габрово на 23 февруари от 19 часа.

На сцената ще видим Петя Венелинова, Дайана Михайлова, Мариана Крумова, Ивайло Спасимиров, Ясена Господинова, Йовко Кънев и Любомир Кънев.

В пиесата на нашумелия американски драматург Кен Лудвиг ще видим как една театрална трупа се мъчи да се отърве от ежедневните си неволи. Зрителят ще може да надникне зад съвсем леко повдигнатата театрална завеса, за да установи, че личните драми – на които сме подвластни ние, простосмъртните – не подминават и актьорите.

Ще се озовем зад кулисите на театъра, за да станем свидетели на семейни конфликти, любовни драми, пиянски безумия и провалени мечти за холивудска кариера.

Билетите ще бъдат в продажба на касата на Драматичен театър Габрово от 12 февруари (понеделник). Всички предварително резервирани билети ще бъдат предоставени за закупуване от каса на 12 февруари.