„Училище за родители – Габрово“ с ново събитие – за имунитета през есента и зимата

„10-те основни точки за добър имунитет през есента и зимата“ е темата на поредната среща на „Училище за родители – Габрово“.

Гост-лектор ще бъде д-р Зорка Угринова – специалист по обща медицина и лекар-хомеопат. „Училище за родители – „Габрово“ съществува от 2010 г.

Събитието е с вход свободен и по традиция ще се проведе в Тера Мол, етаж 1, от 10:30 ч. на 17 октомври.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.