Ул. „Скобелевска“ е затворена заради подмяна на светофара между „Балкан“ и мост „Игото“

Кръстовище между хотел „Балкан“ и мост „Игото“ в Габрово © Община Габрово

За периода 16 – 20 август 2019 г., от 7:00 до 21:00 часа, ще бъдат затворени за движение мост „Игото“ и ул. „Скобелевска“ в участъка от ул. „Съзаклятие“ до кръстовището при хотел „Балкан“. Предвидените забрани не засягат маршрутите на масовия градски транспорт, съобщават от Община Габрово.

Причината е подмяната на светофарната уредба на кръстовището между улиците „Юрий Венелин“, „Скобелевска“ и „Брянска“. За периода 16-20 август светофарната уредба ще бъде изключена.

След 20 август е предвидено и пускането в експлоатация на светофарните уредби на още две от основните кръстовища в града – кръстовището на бул. „Априлов“ с ул. „Райчо Каролев“  и кръстовището на ул. „Юрий Венелин“ с ул. „Априловска“, за което поетапно ще бъдат въведени допълнителни ограничения на движението.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.