Три къщи горяха в област Габрово

Снимката е илюстративна. Pixabay

Три пожара горяха в област Габрово на 7 януари 2019 г. – в Габрово, Трявна и Плачковци, съобщават от РДПБЗН – Габрово.

Покрив на къща горя на ул. „Нова махала” в кв. Етъра в Габрово. Сигналът е получен в 17:24 ч. на 7 януари. Причината за пожара е необезопасен комин. При пожара е унищожена 3 кв.м покривна конструкция. 2 противопожарни автомобила и 7 пожарникари от Габрово са гасили пожара.

Къща горя и на ул. „Ангел Кънчев” в гр. Трявна. Сигналът е получен на 7 януари 2019 г. в 18:12 ч. Причината за пожара е неправилно боравене с открит огън. При пожара е унищожено домашно имущество и 20 кв.м опушени стени. В гасенето са участвали 1 противопожарен автомобил и 3 пожарникари от Трявна.

Унищожено домашно имущество, бяла техника и 50 кв.м опушени стени – това е резултатът от пожар на къща в кв. „Касовци“ в град Плачковци. Сигналът е получен на 7 януари 2019 г. в 12:00 ч. Причината за пожара е неправилно боравене с печка на твърдо гориво. В гасенето са участвали 1 противопожарен автомобил и 3 пожарникари от Трявна.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info