Парно радиатор. Снимката е илюстративна. Pixabay

„Топлофикация Габрово“ пуска парното

Парно радиатор. Снимката е илюстративна. Pixabay
Парно радиатор. Снимката е илюстративна. Pixabay

От 5 ноември 2018 г. „Топлофикация Габрово“ ЕАД започва поетапното пускане на парното отопление в Габрово. От 2 ноември дружеството е започнало запълването на магистралните топлопроводи.

От „Топлофикация Габрово“ напомнят абонатите да отворят на максимална степен вентилите на радиаторите си, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела след пускане на отоплението.

Важно е преди пускането на отоплението да са приключени всички ремонти по вътрешната отоплителна инсталация и отговорниците да запълнят източените инсталации, съобщават от топлофикацинното дружество.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.