Сирени за ранно предупреждение

Тестват сирените в 9 габровски села на 27 март

Сирени за ранно предупреждение
Снимката е илюстративна

На 27 март 2018 г. ще бъдат задействани сирените в 9 габровски села. Причината е извършване на проверка и профилактика на сиренно-оповестителната система, съобщават от Община Габрово.

Сирените ще бъдат тествани в с. Велковци, с. Поповци, с. Кметовци, с. Лесичарка, с. Жълтеш, с. Враниловци, с. Драгановци, с. Гъбене, с. Яворец.

Както вече Габрово Daily писа, от 26 март до 31 май 2018 г. ще бъдат задействани поотделно и за кратко време сиренните системи в цялата област Габрово.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.