Награда за Таня Христова от конкурса "Кмет на годината"

Таня Христова получи награда „Добри европейски практики“ от конкурса „Кмет на годината“

Награда за Таня Христова от конкурса "Кмет на годината"Кметът на Габрово Таня Христова получи специалната награда „Добри европейски практики“ за изпълнението на европейския проект за водния цикъл за 125 млн. лв., научи Габрово Daily. Официалната церемония на втория конкурс „Кмет на годината 2014“ се състоя на 11 ноември в НДК – София. Организатор на конкурса е Бранд Медия България – Kmeta.bg. Наградата на Таня Христова беше връчена от Ивелина Василева, министър на околната среда и водите.

„Благодаря на тези, които наистина оцениха усилията, които положихме. Срещнахме ентусиазъм, трудности и доза отчаяние, но вярвам, че се справяме. Важното е да привлечем тези, за които ги правим – хората. Без тях никой проект няма смисъл. Тази награда е за габровци, защото подкрепиха тази инвестиция. Вярваме, че създаваме по-добри условия за по-качествен живот“, каза Таня Христова при награждаването.

Организаторите споделиха, че за първа година конкурсът е променил регламента и е събрал своя експертна комисия. Журито е провело заседание и е подложило на финално гласуване фаворитите в конкурса, в който кметове гласуват за кметове. Комисията бе в състав Боян Томов, изпълнителен директор на Бранд Медия България, Радосвет Радев, изпълнителен директор на Дарик радио и съорганизатор, Вяра Анкова, генерален директор на БНТ и съорганизатор, Огнян Донев, председател на КРИБ, Борислав Малинов, председател на Българската асоциация по рециклиране.

На церемонията присъстваха председателят на Народното събрание Цецка Цачева, министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова, министърът на околната среда и водите Ивелина Василева, Джордж Кремлис от Главна дирекция „Околна среда“ на Европейската комисия, представители на бизнеса и медиите.

Фотография: Kmeta.bg

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.