Община Габрово търси обекти за продажба на талони за платено паркиране

Община Габрово търси търговски обекти в близост до платените зони, които желаят да продават електронни талони за кратковременен престой в зоните за платено паркиране. Общината ще осигури устройствата за продажба на талоните, както и комисионна за всеки продаден талон, съобщават от местната администрация.

Задължение на всеки партньор ще бъде да осигури интернет свързаност на устройството и да постави на видимо за посетителите място обозначение, че е обект за продажба на електронни талони.

ОП „Паркиране и репатриране“ организира среща между ръководството на Община Габрово и заинтересованите на 21 февруари 2020 г. от 15 часа в сградата на Общината.

Допълнителна информация може да получите на тел.: 0896 640 556 или на електронен адрес parking@gabrovo.bg.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Платеното паркиране в центъра на Габрово ще започне от февруари 2020 г.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.