XIV Националeн събор на Български младежки Червен кръст в Габрово

Габрово – домакин на Националния събор на младежкия Червен кръст

XIV Националeн събор на Български младежки Червен кръст в Габрово
XIV Националeн събор на Български младежки Червен кръст в Габрово

Габрово ще е домакин на Втората сесия на XIV Националeн събор на Български младежки Червен кръст. Близо 120 червенокръстци, представители на младежката организация от цялата страна, ще бъдат в Габрово от 30 март до 1 април 2018 г., съобщават от БЧК.

Откриващото заседание на Националния събор на Българския младежки Червен кръст (БМЧК) ще се проведе на 30 март 2018 г. от 16:30 ч. в Актовата зала на Национална  Априловска гимназия – Габрово с любезното домакинство на Областната организация на БЧК – Габрово.

140 червени и бели балони ще отбележат 140-годишнината на БЧК

На 31 март 2018 г. всички гости и делегати на Националния събор ще се включат в символично отбелязване на предстоящата 140-годишнина на Български Червен кръст чрез пускането на 140 червени и бели балони, символизиращи основните цветове на емблемата на организацията.

В заседанията на Националния събор ще участват председателят на БЧК акад. Христо Григоров, председателят на Областната организация д-р Георги Шандурков, генералният директор на БЧК д-р София Стоименова, зам.-генералният директор д-р Славита Джамбазова, директорът на Секретариата на ОС на БЧК – Габрово г-н Стефан Стойчев, партньори и съмишленици  на организацията.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.