Временно се спира автобусната линия Севлиево – Велико Търново

Временно се преустановява изпълнението на автобусната линия Велико Търново – Севлиево от ЕТ „ИНТИМ – Снежана Нукова“ – Севлиево, съобщават от местната администрация.

Решението влиза в сила от 23.11.2020 г. за часовете на тръгване, както следва: 8:30 ч. и 11:30 ч. от автогара Севлиево; 10:00 ч. и 15:20 ч. от автогара Запад Велико Търново.

Общинският кризисен щаб в Севлиево е одобрил внесеното предложение от фирма ЕТ „ИНТИМ – Снежана Нукова“ – Севлиево за временно преустановяване на автобусите поради силно намаления пътникопоток в резултат на усложнената епидемична обстановка.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.