Ремонт на улиците в селата в Община Севлиево

Започна ремонт на улиците в част от севлиевските села

Ремонт на улиците в селата в Община Севлиево
Ремонт на улиците в селата в Община Севлиево © Община Севлиево

370 000 лева са предвидени в общинския бюджет на Севлиево за ремонт на пътна настилка в малките населените места през 2018 г., съобщават от Община Севлиево.

„Селата, в които ще бъде извършено частично изкърпване на основните улици са Богатово, Градница, Буря, Душево, Кормянско, Ловнидол, Ряховците и Сенник. През следващата година ще бъдат ремонтирани и улиците в останалите села“ – съобщи кметът на Севлиево д-р Иван Иванов.

„Възползвахме се от хубавото време и започнахме да изпълняваме ангажимента си към малките населени места по отношение ремонта на улиците. Предвиждаме ремонтите да приключат възможно най-бързо, за да не подлагаме хората на шум от машините и да не се затруднява движението по пътищата. Да се надяваме, че времето ще ни позволи“ – допълни още кметът на Севлиево.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.