Област Габрово

На 11 и 12 ноември са първите заседания на общинските съвети в област Габрово

Областният управител на област Габрово Невена Петкова свиква първите заседания на общинските съвети след проведените местни избори в Габрово, Севлиево, Трявна и Дряново, съобщават от пресцентъра на областната администрация.

Те ще се проведат на следните дати:

• 11 ноември 2019 г., 11:00 часа – Общински съвет – Севлиево – Ритуална зала на Община Севлиево
• 11 ноември 2019 г., 13:00 часа – Общински съвет – Габрово – Ритуална зала на Община Габрово
• 12 ноември 2019 г., 10:00 часа – Общински съвет – Трявна – Ритуална зала на Община Трявна
• 12 ноември 2019 г., 17:00 часа – Общински съвет – Дряново – Ритуална зала на Община Дряново

Преди началото на заседанията избраните общински съветници, кметове на съответните общини, кметове на кметства ще положат клетва, след което заседанията ще се проведат при следния дневен ред:

1. Откриване и ръководство на заседанието от най-възрастния общински съветник
2. Избор на председател на Общинския съвет по реда на чл. 24, ал.1 от ЗМСМА
3. Организационни въпроси

 

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.