Сирени за ранно предупреждение

Внимание, внимание! Тестват сирените в област Габрово

Сирени за ранно предупреждение
Снимката е илюстративна

Предстои проверка и профилактика на сиренно-оповестителната система на територията на Област Габрово, съобщават от Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Габрово.

От 26 март до 31 май 2018 г. ще бъдат задействани поотделно и за кратко време сиренните системи.

Поводът за това е предстоящото честване на 2 юни – Денят на Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България. Проверката и профилактиката на сирените ще се извърши съвместно с Дирекция „Комуникационни и информационни системи“ – МВР.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.