Днес ще има проблеми в обслужването на граждани от администрацията в Габрово

Обслужването на граждани от администрацията на Община Габрово ще бъде затруднено на 14 септември. Причината е в профилактика, извършвана от „Енерго Про“.

На 14 септември 2020 г. от 9:00 до 16:00 ч. няма да има електрозахранване в административната сграда на Община Габрово на пл. „Възраждане“ № 3, както и в дирекция „Местни данъци и такси“ на ул. „Райчо Каролев“ № 4.

В посочените часове няма да могат да се извършват плащания, а услугите, предоставяни от отдел ГРАО и МДТ, няма да могат да бъдат извършвани веднага, както е при нормален работен режим, съобщават от Община Габрово.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.