РЗИ Габрово: Почина мъж в Габрово, потвърден случай на COVID-19

82-годишен габровец, хоспитализиран в МБАЛ „Д-р Т. Венкова“ Габрово на 29 септември 2020 г. като потвърден случай на COVID-19, е починал на 13 октомври 2020 г. вследствие на остра дихателна недостатъчност. Починалият е имал придружаващи хронични заболявания – сърдечно и белодробно, съобщават от Регионалната здравна инспекция Габрово.

Два са новите потвърдени случаи на COVID-19 в област Габрово от 13 октомври, допълват от РЗИ. И двата са регистрирани в община Габрово.

Жените на 55 и 61 години са с грипоподобни симптоми и провеждат домашно лечение.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.