Организира се посещение на пещерата „Бачо Киро“ за хора с увреждания

„Ела с нас в пещерата“ е събитие, чиято цел е да отведе хора с увреждания на вълнуващо пътешествие в… пещера. Фондация „Ела и ти“ организира посещение на дряновската пещера „Бачо Киро“ за хора в неравностойно положение с ограничена или пълна неподвижност. Съорганизатори са „Пещерно спасяване“ и „Планинско спасяване – Пазарджик“.

Посещението ще бъде на 10 ноември 2019 г., неделя, от 10:30 до 18:00 ч., съобщават от „Ела и ти“.

Как да се запишете за участие?

Участието в мероприятието е безплатно за хората в неравностойно положение. За записването може да се обадите на тел. 0883402484 – Наталия Цветанова и Ива Петрова. Може да се запишете и онлайн тук. „Планинско спасяване – Пазарджик“ ще осигури компетентни спасители и част от екипировката.

Ако искате да помогнете като доброволци за реализирането на тази кауза, може да пишете на: info@elaiti.com или да се свържете с фондация „Ела и Ти“ на тел. 0878686720. Търсят се доброволци, които могат да придружат човек с увреждане; за повдигане на хората от количките и преместване в носилка или стол; за носене на носилките – в екип от шестима; за транспорт с личен автомобил на хора с увреждания и доброволци от София до пещерата и обратно.

Още подробности може да откриете във Фейсбук събитието тук.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.