Пожар в кв. Бичкиня в Габрово, 4.02.2019 © Радослав Първанов

Гореща нощ в Бичкиня – пожар избухна в квартала на Габрово (СНИМКИ)

Пожар в кв. Бичкиня в Габрово, 4.02.2019 © Радослав Първанов
Пожар в кв. Бичкиня в Габрово, 4.02.2019 © Радослав Първанов

Навес в квартал Бичкиня в Габрово горя тази нощ. Съобщението е получено в 1:28 ч. през нощта на 4 февруари 2019 г., съобщават от РДПБЗН – Габрово. Навесът се намира на ул. „Никола Балканеца“ в Габрово, в непосредствена близост до жилищни блокове и индустриални постройки.

На пожара е станал свидетел габровският фотограф Радослав Първанов, чиито снимки показваме в статията.

Причините и щетите при произшествието са в процес на установяване. В гасенето РСПБЗН-Габрово участва с 3 противопожарни автомобила и 7 пожарникари.

Пожарникарите в Севлиево вчера са гасили запален комин на жилищен блок в жк „Юг“. Съобщението за пожара е получено в 23:17 ч. на 3 февруари. В следобедните часове на неделния ден севлиевските пожарникари гасят и запалени сухи треви и храсти в местността „Чакала“ край главния път Севлиево – Габрово.

Categories Общество
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info